sauna şort nasıl iyi birşey mi?yanında termal tuz vs var mı?araslamı geldi bi de?- bitti

-
sauna şort nasıl iyi birşey mi?yanında termal tuz vs var mı?araslamı geldi bi de?- bitti
-
evet ya değermi 10 tl ye
bence değer

iş yerinde gösterdim birde 6 tl kargo ücreti sanıyordum 9,50 verdim kazık yedim dedim

böyle kazığa can kurban dediler
hurrıyet den annem dergısı geldı
bıde yumoşdan yumoş ayıcık kazandım
Aras ıle ne gelıyor dostlar...hayır ad vermemısler de mesaj gelmıs yok ulasamamıslar falan da fılan...tum gun evdeydım nasıl oluyor ıse :S
Aras ıle ne gelıyor dostlar...hayır ad vermemısler de mesaj gelmıs yok ulasamamıslar falan da fılan...tum gun evdeydım nasıl oluyor ıse :S
Bana bugün Arasla Morpa Çocuk gelmişti.
2. Yeni anne dergisi ve morpa cocuk kitap geldi
aylardır kazanamıyorum çok şanssızlaştım..
Bana bugün Arasla Morpa Çocuk gelmişti.
ben onu kazanamamıstım ama ısım de vermemısler hadı bakalım zorlu durum baslıo...bana mı kuzenıme mı babama mı kıme...öfff herkesın ısmını saycam :S
3 aylık büyük bir, kablo-elektrikçi sıkıntısından sonra internetimiz evimizden içeri geldii. o zaman cepten bu bölümü okumak çok zevkliydi, fırsat buldukça inşaallah ben de yazmaya çalışacağım. tekin acardan DKNY parfüm kazanmışımm. bir an önce gelse keşke çok mutlu oldummm