0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
viledadan ilk gün mü kazanmıştınız? ben ilk gün kazanmıştım sanırım ama henüz gelmedi belki benimkisi de yarın gelir..güzel mi bari setin içinde neler var?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinviledadan ilk gün mü kazanmıştınız? ben ilk gün kazanmıştım sanırım ama henüz gelmedi belki benimkisi de yarın gelir..güzel mi bari setin içinde neler var?HAYIR GÜZEL DEĞİL.HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.BİTANE VİLEDA EN KÖTÜSÜNDEN SADECE PASPAS UCU,2Lİ PAKET HALİNDE ŞU DANDİK SARI BEZLERDEN,2 TANE BULAŞIK SÜNGERİ,1 TANEDE YİNE DANDİK MİKROFİBER BEZ.YANİ TOPLASAN HEPSİ 15 LİRA ETMEZ.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinviledadan ilk gün mü kazanmıştınız? ben ilk gün kazanmıştım sanırım ama henüz gelmedi belki benimkisi de yarın gelir..güzel mi bari setin içinde neler var?HAYIR GÜZEL DEĞİL.HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM.BİTANE VİLEDA EN KÖTÜSÜNDEN SADECE PASPAS UCU,2Lİ PAKET HALİNDE ŞU DANDİK SARI BEZLERDEN,2 TANE BULAŞIK SÜNGERİ,1 TANEDE YİNE DANDİK MİKROFİBER BEZ.YANİ TOPLASAN HEPSİ 15 LİRA ETMEZ.ne yalan söyleyeyim set deyince ben baya ürün bekliyodum.üzüldüğüme değmezmiş.en azından dişe dokunur 10 ürün olsaydı set lafını hakederdi.açınca paketi bumuymuş dedim...