@kübra hnm siz de tekinacardan kazandınız tebrikler, ama bunu da açtım başkasına veremem 100 tl civarında satış fiyatıymış kokusu gerçekten hoşuma gitti,aslında kazanıyorum da bir türlü kampanyaya girmekten ticaretine başlayamadım,kampanyalar bir azalsın da başkasına sıra gelir

@enavci hnm siz de eşinizin başını yiyin bence iki çocukla çok zor iş kazandıklarınız, en pahalısından boğazda bir yemek ve altın takı alması lazım @reyhane hnm tşekkürler tebrikleriniz için
sagol Gulumserım Papatyam:)

ınsallah I phone 4 gorursun canım:)) en ılerısı o demı...5 fılan cıkmadı daha

hıc bılmem..
Selcuk Bey tıcaretıne baslayın bence...Tugba Hanım vardı onu da alın yanınıza...
ıslıkk ıslıkkk...fivuuuu fivuu...iwit iwit o Kübra benmişim...mailcağızım öyle diyor...sevindim ya şükür...

(Türkçe yi katlettim çok özür çok özür..) yani Shisedo güneş kremi kazandım:)
ilk kez yazıyorum sanırım buraya

Venüsger arkadaşım bana tüp kazanmış

çok sevindim teşekkür ederim kendisine
bende sözten çalışmıyormu diye düşünüyordum öğrenmiş oldum
sonyden kazandığım 3. top , doğadan kazandığım içi çay dolu ahşap kutu ve style & style den kazandığım t-shirt geldi..
Cinebonustan çift kişilik bilet kazanmışım haberim yoktu dün kargo gelince sürpriz oldu, eşimde dün izinliydi Palladium'a gittik Kutsal Savaşçı'ya:)
Hemen Teslimat Soğutucu Gelmiş Göremedik Hala Adresimiz Değişti Komşu almış Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Değil Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin gelmiş ve kargo ödemeli gelmiş. Malum Ekonomik sıkıntıları vardı