0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Barilla set geldi 2 makarna 2 sos aras kargo ile
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin1 adet gliss şampuan geldikokusu nasıl?
1 adet gliss şampuan geldi
Barilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBarilla dan hediye paketi gelmiş. Annem almış. Kargo ücreti ödemiş, 5tl.Mentos hediye paketim gelmiş.Bi de yurtiçinden Türk Henkel kargonuz yola çıktı diye mesaj gelmiş. Ne kazandım anlamadım. Size böyle mesaj gelen var mı? barilladan??5 tl verdi nasıl olur ücretsiz yollamıyolar mı?aa barilla değilmiş. Mentos 5 tl almış. Kargo teslim faturasına baktım şimdi.