nestle ye 0800 lü hattan u2 tanıtımı şikayet ettim asus x101 ch netbook 1 günde geldi,
burn dende 18 çanta 1 kulaklık 12 ekimin hediyeleri,
18 çantamı!!! neredendi acaba
Finish Real kampanyasından 2 ütü 1 blendır geldi,birde ptt den süpriz hediye kazandım
nestle ye 0800 lü hattan u2 tanıtımı şikayet ettim asus x101 ch netbook 1 günde geldi,
burn dende 18 çanta 1 kulaklık 12 ekimin hediyeleri,
18 çantamı!!! neredendi acaba
öyle ahım şahım birşey değil bu verilen çantalar promosyon baskılı...burn carrefour
sms kampanyasında verildi 1 boş var 15 tanesinin adet maliyeti 1 vodafone smsi yani 40 kuruş,
Yarin biseyler gelicek gibi bende biraz foto eklerim artik..
6 tane cif krem aldım migrostan
cif sprety kazanmıştım %5o indirimle..750 ml cif naturals yazan mı bulmam gerek?
Yarin biseyler gelicek gibi bende biraz foto eklerim artik..
eee bekliyoruz heyecanla ne kazandın
MNG kargo gelmiş evde bulamayıp not bırakmış. İşten döner dönmez gördüm ve aradım. Arkadaşlar buralardaysa dönebilirse sevinirim 30 dakika önce gelmişler dedim. bayan arıyorum hemen merak etmeyin gelirler dedi. tabii gelen olmadı. O kadar uzak ki kargo büroları. ne gelmiştir acaba?
Sürat kargoya bayılıyorum. hemen cepten arıyorlar. komşuya bırakıyorlar. hatta bi keresinde okuluma getirmişlerdi.
Yurtiçi zile basmaya bile üşeniyor
MNG kargo gelmiş evde bulamayıp not bırakmış. İşten döner dönmez gördüm ve aradım. Arkadaşlar buralardaysa dönebilirse sevinirim 30 dakika önce gelmişler dedim. bayan arıyorum hemen merak etmeyin gelirler dedi. tabii gelen olmadı. O kadar uzak ki kargo büroları. ne gelmiştir acaba?
Sürat kargoya bayılıyorum. hemen cepten arıyorlar. komşuya bırakıyorlar. hatta bi keresinde okuluma getirmişlerdi.
Yurtiçi zile basmaya bile üşeniyor
bugün bana mng kargodan hızlıal com'dan kazandığım usb fan ve bardak geldi