0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?
trendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintrendyol siparisim geldi ilk kez begenmedim standart beden ama kisa geldi kucuk bir de sokugu var 5tl icin ugrasip geri yollamayacagimesra hanım hangi butikten?butigi hatirlayamadim aysegul hanim urunun ustunde fancy yaziyor tamam sağolunn. farkedersem uzak durayım bari. ben de vero modayı hiç beğenmedim
ya baskı yapalm yarında yapsınnllaaaarrrrrr