0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu duygusal sahneyide heryere oyuncak ettiniz yaw Sen babam ve oğlumu izlerken ağlayan adamı biliyon mu?Peki sen babam ve oğlu izlerken ağlayan adamı izlerken ağlayan kadını biliyon mu?Bilmiyorsan söylüyeyim...Benim hanım..Şu aşağıdaki videoyu izlerken bile ağlıyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şu duygusal sahneyide heryere oyuncak ettiniz yaw
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu duygusal sahneyide heryere oyuncak ettiniz yaw Sen babam ve oğlumu izlerken ağlayan adamı biliyon mu?Peki sen babam ve oğlu izlerken ağlayan adamı izlerken ağlayan kadını biliyon mu?Bilmiyorsan söylüyeyim...Benim hanım..Şu aşağıdaki videoyu izlerken bile ağlıyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbıo abı cok fenasın...guzel anneye bısey deme ben babam ve oglum u bırak yerı geldıgınde yesılcam fılmlerınde bıle aglayacak potansıyeldeyım...ne edelım bayanız bugun ıkı sey kazandım ama ama ama... o kadar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu duygusal sahneyide heryere oyuncak ettiniz yaw Sen babam ve oğlumu izlerken ağlayan adamı biliyon mu?Peki sen babam ve oğlu izlerken ağlayan adamı izlerken ağlayan kadını biliyon mu?Bilmiyorsan söylüyeyim...Benim hanım..Şu aşağıdaki videoyu izlerken bile ağlıyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbıo abı cok fenasın...guzel anneye bısey deme ben babam ve oglum u bırak yerı geldıgınde yesılcam fılmlerınde bıle aglayacak potansıyeldeyım...ne edelım bayanız bugun ıkı sey kazandım ama ama ama... o kadar Ne kazandın söyle yoksa ağlarım bak ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin şu duygusal sahneyide heryere oyuncak ettiniz yaw Sen babam ve oğlumu izlerken ağlayan adamı biliyon mu?Peki sen babam ve oğlu izlerken ağlayan adamı izlerken ağlayan kadını biliyon mu?Bilmiyorsan söylüyeyim...Benim hanım..Şu aşağıdaki videoyu izlerken bile ağlıyor. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbıo abı cok fenasın...guzel anneye bısey deme ben babam ve oglum u bırak yerı geldıgınde yesılcam fılmlerınde bıle aglayacak potansıyeldeyım...ne edelım bayanız bugun ıkı sey kazandım ama ama ama... o kadar Ne kazandın söyle yoksa ağlarım bak .. bır edebıyat dergısı anneler gunu mansıyon aldım...bılmıyorum ne...dıgerı de bır cekılısten blender setı...bız senın gıbı degılız be abı...6 aydır baskasının bılgısayarını kullanıyorum bır bılgısayar kazanamadım...kazansam senın gıbı teskılat kurcam...
çaykurdan 6 li setim geldi 6 tane kupa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçaykurdan 6 li setim geldi 6 tane kupahangi kargo ile geldii