0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOmo setiAvon parfüm ve rimel Ülker tiwitterden Nestle geldi ulker hangi kargo bana henuz gelmedi :/ ilk gun kazanmama ragmen neler var icinde? afiyet olsun
Omo setiAvon parfüm ve rimel Ülker tiwitterden Nestle geldi
omo dan hediyesi gelmeyen var mı bana ütüm gelecekti gelmediibir de omo seti gelecekti o da gelmedi ekim ayındanbir paket perşembe günü gelmişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOmo setiAvon parfüm ve rimel Ülker tiwitterden Nestle geldi ulker hangi kargo bana henuz gelmedi :/ ilk gun kazanmama ragmen neler var icinde? afiyet olsunyurtiçi kargo.Büyük bir kutu değil.3 kare çkolata,3 uzun çikolata,napolitenuzun bitter,büyük beyez çikolata vardı.Hepsinin türü değişik.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinomo dan hediyesi gelmeyen var mı bana ütüm gelecekti gelmediibir de omo seti gelecekti o da gelmedi ekim ayındanbir paket perşembe günü gelmiştiekim dönemi omo bana da gelmedi..
50. olmaya gerek yokmuymuş herkese gönderiyolarmıymış yani boşuna mı sabahın köründe kalkıyorum ben yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinomo dan hediyesi gelmeyen var mı bana ütüm gelecekti gelmediibir de omo seti gelecekti o da gelmedi ekim ayındanbir paket perşembe günü gelmiştiekim dönemi omo bana da gelmedi.. hangi şehir