0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinweb site kazanmışım resim falan istiyorlar adımızı tarihe yazdıracakmışız babam öğrenmeden tüm dünya öğrenecek 14 şubat 2012 twitter sayfasından mıevet ne zaman ne yapmışım bilmiyorum ya bunu ben kullanamıyacağım. isteyen bir arkadaşa vereyim o göndersin bilgilerini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinweb site kazanmışım resim falan istiyorlar adımızı tarihe yazdıracakmışız babam öğrenmeden tüm dünya öğrenecek 14 şubat 2012 twitter sayfasından mı
web site kazanmışım resim falan istiyorlar adımızı tarihe yazdıracakmışız babam öğrenmeden tüm dünya öğrenecek
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinweb site kazanmışım resim falan istiyorlar adımızı tarihe yazdıracakmışız babam öğrenmeden tüm dünya öğrenecek 14 şubat 2012 twitter sayfasından mıevet ne zaman ne yapmışım bilmiyorum ya bunu ben kullanamıyacağım. isteyen bir arkadaşa vereyim o göndersin bilgilerini ben kullanabilirmiyim güzel bir surpriz olur eşime
hürriyet aileden ütü kazanmısım telefonla aradılar