0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
foto cekmek yasak dersımızde cekemıyorum sızlere ama sunu demek ıstıyorum su an o kadar tatlılar kı;14 ogrencım var su an sınıfta...Genel Ingılızce grubum...yasları ortalama 8-9 fılan...mınık mınık dagıttım Harıbo'ları...cok sasırdılar..."Örtmenım örtmenım neden kazandık? Örtmenım harıka" cok sevındıler...2-3 hesapla o hesap makınelerınden de kazansaydım keske...sımdı vıdeo ızlıyorlar Arabalar'ı...(ing)sonsuz tesekkur edıyorum Ebrum-Armagan-İrem onlar vıdeodalar ben de sıze anlatıyorum hallerını :=)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfoto cekmek yasak dersımızde cekemıyorum sızlere ama sunu demek ıstıyorum su an o kadar tatlılar kı;14 ogrencım var su an sınıfta...Genel Ingılızce grubum...yasları ortalama 8-9 fılan...mınık mınık dagıttım Harıbo'ları...cok sasırdılar..."Örtmenım örtmenım neden kazandık? Örtmenım harıka" cok sevındıler...2-3 hesapla o hesap makınelerınden de kazansaydım keske...sımdı vıdeo ızlıyorlar Arabalar'ı...(ing)sonsuz tesekkur edıyorum Ebrum-Armagan-İrem onlar vıdeodalar ben de sıze anlatıyorum hallerını :=)hesap makinesi dediğin ülkerse eğer ben kardeşimin bilgilerini göndermedim kazanmıştık onun adına.senin adresi verelim sana gelsin hediyesi.
benimde denedim biliyorum paketim geldi 1 pantene şampuan1 ariel leke çıkarıcı diş macunu bulaşık deterjanı ve orkid
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde denedim biliyorum paketim geldi 1 pantene şampuan1 ariel leke çıkarıcı diş macunu bulaşık deterjanı ve orkidgüle güle kullanınbu ne seti acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde denedim biliyorum paketim geldi 1 pantene şampuan1 ariel leke çıkarıcı diş macunu bulaşık deterjanı ve orkidgüle güle kullanınbu ne seti acaba denedim biliyorumda firma sıralaması yapmıştık