0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti. anaaa valla cok cekıyosunuz cocuklarınızdan ya... neyse artık gene alacak durumunuz olur ınsallah...babamda mp3lerımızı aldı teknosadan...hatta 10 dk oldu kımlıksız vermıyorlar dıyım de
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti. hahahah çok güldüm, ne alıp veremediği vardı tavayla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti. anaaa valla cok cekıyosunuz cocuklarınızdan ya... neyse artık gene alacak durumunuz olur ınsallah...babamda mp3lerımızı aldı teknosadan...hatta 10 dk oldu kımlıksız vermıyorlar dıyım de sorma canım ya öldürüyorlar en büyük hobileri gelen kargoları kapıdayken kapmak güle güle kullanın sizde mp3 leri .