0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aras kargodan mesaj aldım ama ne olabileceğini bilmiyorum
8 GB Toshiba USB Bellek geldi, Lens Market sanırım ama 4 GB göndereceği yazıyordu onda.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 GB Toshiba USB Bellek geldi, Lens Market sanırım ama 4 GB göndereceği yazıyordu onda. zire yayınlarından şekli tuhaf bir tane gelmişti o mu?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 GB Toshiba USB Bellek geldi, Lens Market sanırım ama 4 GB göndereceği yazıyordu onda. zire yayınlarından şekli tuhaf bir tane gelmişti o mu?Zirve Yayınlarından da kazanmıştım ama tablet çantası göndermişlerdi, bir daha göndereceklerini sanmam. Gelen ürün şu:bu finansbanktan olmalı cardfinans vardı yayedeklerdeyseniz ordan gelmiştir banada geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin8 GB Toshiba USB Bellek geldi, Lens Market sanırım ama 4 GB göndereceği yazıyordu onda. zire yayınlarından şekli tuhaf bir tane gelmişti o mu?Zirve Yayınlarından da kazanmıştım ama tablet çantası göndermişlerdi, bir daha göndereceklerini sanmam. Gelen ürün şu: