0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nihayet pizza hut tan kazandığım ilk büüyük hediyem olan kampanyalardan:nintendo wiii geldi çok şükür güzel bişey ama nasıl oynandığını tam çözemedim daha
bugün 23 nisan neşe doluyor insan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet pizza hut tan kazandığım ilk büüyük hediyem olan kampanyalardan:nintendo wiii geldi çok şükür güzel bişey ama nasıl oynandığını tam çözemedim daha Alkışlarla... işte İçi Dolu Kutucuk'un kazananları; kendilerine önümüzdeki haftadan itibaren ulaşacak ve hediye gönderimlerine nisan itibarıyla başlayacağız. (Yeni yarışma geliyor demiş miydik?)Senin hediyeyi nasıl oldu da erkene aldılar?ben listede yoktum bende haksızlık oldu aradım arkadaşlar bilgi verdi numarayaı aradım anlattım derdimi wii kazandın dediğini ondan sonra gönderdiler işte :
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet pizza hut tan kazandığım ilk büüyük hediyem olan kampanyalardan:nintendo wiii geldi çok şükür güzel bişey ama nasıl oynandığını tam çözemedim daha Alkışlarla... işte İçi Dolu Kutucuk'un kazananları; kendilerine önümüzdeki haftadan itibaren ulaşacak ve hediye gönderimlerine nisan itibarıyla başlayacağız. (Yeni yarışma geliyor demiş miydik?)Senin hediyeyi nasıl oldu da erkene aldılar?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet pizza hut tan kazandığım ilk büüyük hediyem olan kampanyalardan:nintendo wiii geldi çok şükür güzel bişey ama nasıl oynandığını tam çözemedim daha Alkışlarla... işte İçi Dolu Kutucuk'un kazananları; kendilerine önümüzdeki haftadan itibaren ulaşacak ve hediye gönderimlerine nisan itibarıyla başlayacağız. (Yeni yarışma geliyor demiş miydik?)Senin hediyeyi nasıl oldu da erkene aldılar?ben listede yoktum bende haksızlık oldu aradım arkadaşlar bilgi verdi numarayaı aradım anlattım derdimi wii kazandın dediğini ondan sonra gönderdiler işte :ne yalan diyim bana hiç inandırıcı gelmiyor, bir kağıda hgk yazıp wii nin üzerine koyup caps almadığınız sürece inanacağım gibime gelmiyor.caps nasıl yapılıyor ki ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnihayet pizza hut tan kazandığım ilk büüyük hediyem olan kampanyalardan:nintendo wiii geldi çok şükür güzel bişey ama nasıl oynandığını tam çözemedim daha Alkışlarla... işte İçi Dolu Kutucuk'un kazananları; kendilerine önümüzdeki haftadan itibaren ulaşacak ve hediye gönderimlerine nisan itibarıyla başlayacağız. (Yeni yarışma geliyor demiş miydik?)Senin hediyeyi nasıl oldu da erkene aldılar?ben listede yoktum bende haksızlık oldu aradım arkadaşlar bilgi verdi numarayaı aradım anlattım derdimi wii kazandın dediğini ondan sonra gönderdiler işte :ne yalan diyim bana hiç inandırıcı gelmiyor, bir kağıda hgk yazıp wii nin üzerine koyup caps almadığınız sürece inanacağım gibime gelmiyor.
caps nasıl yapılıyor ki ?