0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorum arielleri ne zaman gönderecek acaba?facebook sayfasında gördüm arieli gelmyenler yazmış.kargo kaynaklı sorun diyorlar.yani çoktan gelmiş olmalıydı sizinde.teşekkürler. bende bi yazıym ozamanbanada gelmedi yazdım kargoyu yönlendireceklermiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorum arielleri ne zaman gönderecek acaba?facebook sayfasında gördüm arieli gelmyenler yazmış.kargo kaynaklı sorun diyorlar.yani çoktan gelmiş olmalıydı sizinde.teşekkürler. bende bi yazıym ozaman
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenedim biliyorum arielleri ne zaman gönderecek acaba?facebook sayfasında gördüm arieli gelmyenler yazmış.kargo kaynaklı sorun diyorlar.yani çoktan gelmiş olmalıydı sizinde.
denedim biliyorum arielleri ne zaman gönderecek acaba?
gule gule kullan canım kaç tane geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingule gule kullan canım kaç tane geldi 1 tane geldi canım 3 tane felan yapmıştım diğerleri yok ortada daha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingule gule kullan canım kaç tane geldi 1 tane geldi canım 3 tane felan yapmıştım diğerleri yok ortada dahasüper yaa hangi kargoyla geldi