0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincipso ve dore kirpik serumu kazanan var mı,benim ikisi de gelmedi.kazanmak dert değil gelmesi dert..cipso 3. hafta mı? yoksa 4. hafta mı?
cipso ve dore kirpik serumu kazanan var mı,benim ikisi de gelmedi.kazanmak dert değil gelmesi dert..
sabahtan iki kere Doğan şirketlergurubundan kardeşimimi aramışlar.Davetiye vereceklermiş.Kardeşim nöbet istiratli annem kaldırmamış.Acaba böyle aranan oldu mu? Doğan holdingten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabahtan iki kere Doğan şirketlergurubundan kardeşimimi aramışlar.Davetiye vereceklermiş.Kardeşim nöbet istiratli annem kaldırmamış.Acaba böyle aranan oldu mu? Doğan holdingtenne davetiymiş acaba? benim telefonumdan dün kardeşimi aradılar, doğan holding demişler kardeşim de kapatmış telefonu vaktim yok diyip..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabahtan iki kere Doğan şirketlergurubundan kardeşimimi aramışlar.Davetiye vereceklermiş.Kardeşim nöbet istiratli annem kaldırmamış.Acaba böyle aranan oldu mu? Doğan holdingtenne davetiymiş acaba? benim telefonumdan dün kardeşimi aradılar, doğan holding demişler kardeşim de kapatmış telefonu vaktim yok diyip..öğrendim.5 yıldızlı bir otelde bir gün konaklamaymış.Ben aradım isterseniz dizde gelin dedi.
2-3 hafta önce tytz den 2 koli cips gelmiştibiraz öncede beklediğim son paketim tatlı paketim geldi. Çok şükür bitirmiş oldum.Uzun zamandır lays ürünü almıyorum almayacağım da