0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman kazanmıstınız hesap makinelerini? Ve mail falan attınız mı göndermeleri için?ilk kampanyadan kazanmıştım fakat gelmemişti önceki gün ülkerin sitesinden şikayet yazdım ayrıca da telefon ettim
ne zaman kazanmıstınız hesap makinelerini? Ve mail falan attınız mı göndermeleri için?
aras kargodan mesaj gelmiş ne olabilir ki başka mesaj gelen varmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinne zaman kazanmıstınız hesap makinelerini? Ve mail falan attınız mı göndermeleri için?ilk kampanyadan kazanmıştım fakat gelmemişti önceki gün ülkerin sitesinden şikayet yazdım ayrıca da telefon ettim Ben de ikinci kampanyalarından kazanmıstım. Ne adres için mail geldi ne de hediye geldi. Ama adım yazılı. Ben de likayet yazayım bari
evet yurtta ise tabi sıkıntı oluyordur kargo muhabbetti..bizimkisi hukuk bürosu kapıda levhada ismimiz yazıyor kargocu buna rağmen eşime gelen kargoda sıkıntı yaratıyordu ama gerçekten de en iyisi yurtiçi kargo sanırım sorunsuz bi şekilde getiriyorlar,MNG kargo da önceden msjla bildiriyor ve yaklaşık 1 saat sonra kargo elimize ulaşıyor o yüzden onu da seviyorum
fairyler geldi sonunda