0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ınsanlar telefon kazanır ben kulaklık! Alcatel'den headset kazandım... yıne telefon baska bahara kaldı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinınsanlar telefon kazanır ben kulaklık! Alcatel'den headset kazandım... yıne telefon baska bahara kaldıtwitter kampanyasından mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinınsanlar telefon kazanır ben kulaklık! Alcatel'den headset kazandım... yıne telefon baska bahara kaldıtwitter kampanyasından mı ?evet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinınsanlar telefon kazanır ben kulaklık! Alcatel'den headset kazandım... yıne telefon baska bahara kaldıtwitter kampanyasından mı ?evetkazananlara DM falan mı yolladılar sonuçları göremedim de :/ ben de bekliyordum o kampanyayı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinınsanlar telefon kazanır ben kulaklık! Alcatel'den headset kazandım... yıne telefon baska bahara kaldıtwitter kampanyasından mı ?evetkazananlara DM falan mı yolladılar sonuçları göremedim de :/ ben de bekliyordum o kampanyayıMerhabalar,Alcatel Onetouch Anneler Günü kampanyamızdan Alcatel Headset kazandınız. Tarafınıza hediyenizin ulaştırılması için ad, soyad, telefon numarası ve adres bilgilerinizi bizimle paylaşmanızı rica ederiz. İyi günler.dm!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdanher kapağa çıkıyor ondan bana 56 tane geldi herkese dağıttım bi bana çıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincoca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdanher kapağa çıkıyor ondan bana 56 tane geldi herkese dağıttım
coca coladan euro 2016 atkısı geldi haberim yoktu kazandığımdan
52 tanecik atkı geldi şimdilik önüme gelene dağıtıyorum