Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2505066 defa)

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #7820 : 20 Eylül 2011, 19:46:53 »
hiç bişi kazanmadım ama halen dün willow treeden gelen sihirli kalple uğraşıyorum ne zormuş yapması 3 gün daha beklenecekmiş sonucun fotoğrafını paylaşmak için sabırsızlanıyorum muhtemelen komedi bişi olacak :)

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7821 : 21 Eylül 2011, 00:27:47 »
 kazandığım laptopum geldi. şimdiye kadar ki kampanyacılık hayatım da  kazandığım en büyük hediye bu oldu.Rabbim dileyen  herkese kısmet etsin..

Dün çok sinirliydim laptopu istemiyordum geldiği gibi  kargoya vermeyi düşünüyordum; çünkü kayınvalidemin adına katılıp kazandığım için görümcem hemen istemiş anne bana ver diyeee..  Sanki kendi laptopu yokmuş gibi..
Ben de eşime dedim o face de özlü sözler yazıp akşam kadar video şarkı türkü yayınlayacağına kendi de katılsın kazansın,ben kendi şansımı kendim yarattım dedim.Nihayetinde  Gavura darılıp oruç bozmadım :))

Herneyse aklıma gelince hala cin cıvıt tepeme üşüşüyor..gelen laptopum bu ..

Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #7822 : 21 Eylül 2011, 00:34:07 »
hayırlı olsn incesaz bende olsam vermezdim ey allahım
birileri kazanmayı kolay sanıyor
deli oluyorum :) oyuncak laptop kargola ona :P cocukların oynadıgı şu çizgi film karakterlilerden ben10  ;D ;D
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7823 : 21 Eylül 2011, 00:50:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kazandığım laptopum geldi. şimdiye kadar ki kampanyacılık hayatım da  kazandığım en büyük hediye bu oldu.Rabbim dileyen  herkese kısmet etsin..

Dün çok sinirliydim laptopu istemiyordum geldiği gibi  kargoya vermeyi düşünüyordum; çünkü kayınvalidemin adına katılıp kazandığım için görümcem hemen istemiş anne bana ver diyeee..  Sanki kendi laptopu yokmuş gibi..
Ben de eşime dedim o face de özlü sözler yazıp akşam kadar video şarkı türkü yayınlayacağına kendi de katılsın kazansın,ben kendi şansımı kendim yarattım dedim.Nihayetinde  Gavura darılıp oruç bozmadım :))

Herneyse aklıma gelince hala cin cıvıt tepeme üşüşüyor..gelen laptopum bu ..

hayırlı olsun cok güzel inşallah dünün birinde bende kazanırım :D

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #7824 : 21 Eylül 2011, 10:08:31 »
Aysegulcum bosver canim ömrunde hic beni mutlu etmemis annemden yemedigim tokadi ondan yedigim tokadi ondan yedigim teyzem benden deo istediginde vermeyince su gune kadar ne verdinki hep giciksin diyordu,hepsi ayni bisey kazan laf ediyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #7825 : 21 Eylül 2011, 10:13:26 »
güle güle kullan canım inşallah bende bır gun kazanırım takılma bos ver aynen benım kaynana ve eltı gıbı bılgısayar basına oturunca ıstemıyolar ama gelenlerı aralarında bolusuyolar serefsızler en son bır hafta kustu kaynanam bana uzaktan kumandalı araba yuzune eltımın ogluna verıcekmıs benım kısı kız ya veremem kız kardesımın ogluna verıcem dedım 1 hafta konusmadı benle cokta umrumda valla her seye el koyuyolar ama oturdummu tonla laf edıyolar  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı reyhane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7826 : 21 Eylül 2011, 10:18:56 »
bende protex bekliyordum ama kazanamamısım ki!

+1 :'(

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #7827 : 21 Eylül 2011, 10:19:25 »
Güle güle kullan incesaz :) banada az önce hespa makinaları geldi :)

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7828 : 21 Eylül 2011, 10:24:13 »
incesaz gule gule kullan yorumlarina bayildim kesinlikle senin hakkin ben esim ve tarafina katilmadigim icin sorun yok teyzem ve kuzenlerim onlar da sagolsun her zaman senin olsun diyorlar ben de onlar icin kazandigimi soyluyorum benden cam sakizi armaganlar oluyor
nefise hanim markafoniden oglumun havlusu geldi cok sevindi  :-* kizima limangodan terlik geldi ama ayni gun ayni butik olmasina ragmen oglumunki gelmedi o da bugun gelir umarim
bir de zambak yayinlarindan birsey kazandik sanirim 40 tl cek cocuklarima kitaplar almayi dusunuyorum  ::)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7829 : 21 Eylül 2011, 10:25:15 »
güle güle kullan incesaz okurken ben bile sinirlendim ne insanlar var ya