selam arkadaşlar daha 2 aylık kampanyacıyım ing hayat bu oyunundan ipad 4.nesil 16 gb wifi kazandım bugün evraklarımı teslim ettim 1 hafta içinde kargom gelicekmiş
çamlıca dan gazoz kolisi ve nestle hadiseyle kaşıkla 3. kampanyadan bir koli çikolata bekliyorum naçizane bu kampanyalarla ilgili görüşlerimi paylaşayım begen paylaş uygulama şifre katılım vs.katıldıktan sonra takip edin sonuçları aramıyorlar ben ing hayat bu oyununda adımı görünce baktım posta ile tebligat geliyormuş 1 haftadır evde bekliyorum Istanbul içi bi mektup gelmedi bende ajansı aradım ibarname noter onaylı yani malı teslim aldım manasında bi evrak noter masrafı sıkı durun 102 tl. ipad 1299 tl tabiki şikayet etme kazancın büyük diyebilirsiniz ama noter parasını zor buldum ücretsiz hediye babında şeylerden bi imza mühür için 102 tl çok neyse efendim 17 sine kadar sürem vardı evrakları teslim ettim elden götürdüm bunun dışında kargo lar ve ptt çok sorunlu bu aralar kapına gelmeden geldik yoktu deniyor yalan tabiki sonrada şubeden gelin alın deniyor bunun dışında facebookta yasaklanmamak için ıvır zıvır yerle yazmayın yukardan aşagı araya harf girmeden yaz tarzı spam algılıyor 1 ay begen paylaş yapamadım sadece uygulama olanları oynuyorum bunun dışında çekilişler mpi izniyle yapılıyor bende hile hurda var diyenlerdendim tabiki çıkınca anlıyorsunuz mpi izni dışında da çekiliş var eşantiyon babında firma lar alfabetik olarak belirliyorlar kendi insiyatifinde şimdilik bu kadar arkadaşlar herkese hayırlı olsun bu arada lipton kampanyası başladı dev kampanya 400 ipad 40 iphone 5 4 tane beetle ww araba katılmayı unutmayın .