Gönderen Konu: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?  (Okunma sayısı 2496639 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bugün Ne Kazandım? - Bugün Ne Geldi?
« Yanıtla #19910 : 10 Ocak 2014, 11:08:16 »
yataştan aradılar tek kişilik yorgan kazanmışım..bu ne kampanyasıydı hatırlayamadım bilen varmı?
Kalbini ALLAH bilsin,gerisini salla gitsin..

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19911 : 10 Ocak 2014, 11:10:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yataştan aradılar tek kişilik yorgan kazanmışım..bu ne kampanyasıydı hatırlayamadım bilen varmı?

adwin de ki kampanyaya katılmış mıydınız?

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19912 : 10 Ocak 2014, 11:12:12 »

aa evet katılmıştım sanki ama direk yataş mı arar öyle bir durum olursa..adresimi almak için aramışlar,orda adresim kayıtlı  ???

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19913 : 10 Ocak 2014, 11:26:13 »
bu lancome, 10.000 kişiye olan mı ? ayrı birşeymi ?

10.000 kişiye olan lancome değil ki loreal :) hatlar karıştı :D

bende loreal değilmiydi diyordum  ;)

Çevrimdışı adige01

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19914 : 10 Ocak 2014, 12:04:43 »

aa evet katılmıştım sanki ama direk yataş mı arar öyle bir durum olursa..adresimi almak için aramışlar,orda adresim kayıtlı  ???
adwinden kazanmışım gerçekten..

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19915 : 10 Ocak 2014, 13:36:24 »
lancome dream tone geldi

hangi kargo getirdi acaba?

aras kargoyla geldi

teşekkürler, benim de dün gelmiş de bana evdekiler demeyi unutmuş:)

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19916 : 10 Ocak 2014, 13:45:46 »

adwinden kazanmışım gerçekten..

size tebrikler bize hüsran o zaman güle güle kullanın

Çevrimdışı azurya

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19917 : 10 Ocak 2014, 17:02:16 »
selam arkadaşlar daha 2 aylık kampanyacıyım ing hayat bu oyunundan ipad 4.nesil 16 gb wifi kazandım bugün evraklarımı teslim ettim 1 hafta içinde kargom gelicekmiş 
çamlıca dan gazoz kolisi ve nestle hadiseyle kaşıkla 3. kampanyadan bir koli çikolata bekliyorum  naçizane bu kampanyalarla ilgili görüşlerimi paylaşayım begen paylaş uygulama şifre katılım vs.katıldıktan sonra takip edin sonuçları aramıyorlar ben ing hayat bu oyununda adımı görünce baktım posta ile tebligat geliyormuş 1 haftadır evde bekliyorum Istanbul içi bi mektup gelmedi bende ajansı aradım ibarname noter onaylı yani malı teslim aldım manasında bi evrak noter masrafı sıkı durun 102 tl. ipad 1299 tl tabiki şikayet etme kazancın büyük diyebilirsiniz ama noter parasını zor buldum ücretsiz hediye babında şeylerden bi imza mühür için 102 tl çok  neyse efendim 17 sine kadar sürem vardı evrakları teslim ettim elden götürdüm  bunun dışında kargo lar ve ptt çok sorunlu bu aralar kapına gelmeden geldik yoktu deniyor yalan tabiki sonrada şubeden gelin alın deniyor bunun dışında facebookta yasaklanmamak için ıvır zıvır yerle yazmayın yukardan aşagı araya harf girmeden yaz tarzı spam algılıyor 1 ay begen paylaş yapamadım sadece uygulama olanları oynuyorum bunun dışında çekilişler mpi izniyle yapılıyor bende hile hurda var diyenlerdendim tabiki çıkınca anlıyorsunuz mpi izni dışında da çekiliş var eşantiyon babında firma lar alfabetik olarak belirliyorlar kendi insiyatifinde şimdilik bu kadar arkadaşlar herkese hayırlı olsun bu arada lipton kampanyası başladı dev kampanya 400 ipad 40 iphone 5  4 tane beetle ww araba katılmayı unutmayın .

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19918 : 10 Ocak 2014, 18:07:28 »
Lens Market'ten Clean&Clear Peeling Yüz Temizleme Jeli geldi.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı sudenazelif

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #19919 : 10 Ocak 2014, 19:00:11 »
selam arkadaşlar daha 2 aylık kampanyacıyım ing hayat bu oyunundan ipad 4.nesil 16 gb wifi kazandım bugün evraklarımı teslim ettim 1 hafta içinde kargom gelicekmiş 
çamlıca dan gazoz kolisi ve nestle hadiseyle kaşıkla 3. kampanyadan bir koli çikolata bekliyorum  naçizane bu kampanyalarla ilgili görüşlerimi paylaşayım begen paylaş uygulama şifre katılım vs.katıldıktan sonra takip edin sonuçları aramıyorlar ben ing hayat bu oyununda adımı görünce baktım posta ile tebligat geliyormuş 1 haftadır evde bekliyorum Istanbul içi bi mektup gelmedi bende ajansı aradım ibarname noter onaylı yani malı teslim aldım manasında bi evrak noter masrafı sıkı durun 102 tl. ipad 1299 tl tabiki şikayet etme kazancın büyük diyebilirsiniz ama noter parasını zor buldum ücretsiz hediye babında şeylerden bi imza mühür için 102 tl çok  neyse efendim 17 sine kadar sürem vardı evrakları teslim ettim elden götürdüm  bunun dışında kargo lar ve ptt çok sorunlu bu aralar kapına gelmeden geldik yoktu deniyor yalan tabiki sonrada şubeden gelin alın deniyor bunun dışında facebookta yasaklanmamak için ıvır zıvır yerle yazmayın yukardan aşagı araya harf girmeden yaz tarzı spam algılıyor 1 ay begen paylaş yapamadım sadece uygulama olanları oynuyorum bunun dışında çekilişler mpi izniyle yapılıyor bende hile hurda var diyenlerdendim tabiki çıkınca anlıyorsunuz mpi izni dışında da çekiliş var eşantiyon babında firma lar alfabetik olarak belirliyorlar kendi insiyatifinde şimdilik bu kadar arkadaşlar herkese hayırlı olsun bu arada lipton kampanyası başladı dev kampanya 400 ipad 40 iphone 5  4 tane beetle ww araba katılmayı unutmayın .
2 ayda ipad kazanmışsınız daha ne olsun. ben hiç büyük hediye kazanamadım :) bi telefon kazansam fena olmazdı hani :)