0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen niye gidiyorsun onlar gelsin çok mantıklı ben niye çağlaya gidiom o bana gelsin Düşündümde değmez gitmeye bosver walla bende öle düşünüyorum ayıp olur gitmezsen :Ç
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen niye gidiyorsun onlar gelsin çok mantıklı ben niye çağlaya gidiom o bana gelsin Düşündümde değmez gitmeye bosver walla bende öle düşünüyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen niye gidiyorsun onlar gelsin çok mantıklı ben niye çağlaya gidiom o bana gelsin Düşündümde değmez gitmeye bosver
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen niye gidiyorsun onlar gelsin çok mantıklı ben niye çağlaya gidiom o bana gelsin
Sen niye gidiyorsun onlar gelsin
ankaralı turguta da ayıp olur :Ç
şanslıyım avon kazandım gene
Kozmobutik'ten kazandığım hediyeler geldi