0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ısmaıl dagıtım not bırakmıs ne getırıyo b ılen varmı merak ettımmmmmmmmmmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 tane 8x4 ve king mikserim geldi.King mikseri hangi kargo getirdi?Web sitemde yaptığım kampanyadan kazandım. Kendi kampanyanı kendin mi kazandın hehe öyle değil hem okuyucularıma hediye verıyorum hemde ben yaptıgım reklam karsılıgında ücret yada hedıye alıyorum fırmadan. Okuyucularımada ekmek kızartma makınası vermıstım hediye gene onlar kazandı yanı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 tane 8x4 ve king mikserim geldi.King mikseri hangi kargo getirdi?Web sitemde yaptığım kampanyadan kazandım. Kendi kampanyanı kendin mi kazandın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 tane 8x4 ve king mikserim geldi.King mikseri hangi kargo getirdi?Web sitemde yaptığım kampanyadan kazandım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin4 tane 8x4 ve king mikserim geldi.King mikseri hangi kargo getirdi?
4 tane 8x4 ve king mikserim geldi.
outletim.com'dan 30 tl hediye çeki kazandım ve harcadım az önce
Fidafilmden film kazanmıştım tam 10 tl kargo ile yollamışlar filmi.. Aynen iade tabi.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFidafilmden film kazanmıştım tam 10 tl kargo ile yollamışlar filmi.. Aynen iade tabi. Alacakaranlık mı?Yok artık, bana da gelecekti, söyleyeyim de almasınlar Aynen bir dünya yazdım adamlar bir film yolluyorlar 10 tl kargo karsındakını saf yerıne koymak bu kıbarca saf dedım artık bır guzel yazdım hemen reddet cnm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinFidafilmden film kazanmıştım tam 10 tl kargo ile yollamışlar filmi.. Aynen iade tabi. Alacakaranlık mı?Yok artık, bana da gelecekti, söyleyeyim de almasınlar