0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba, Aralık ayında BrandMail vasıtasıyla gerçekleştirdiğimiz anket çalışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Anketimizi ilk cevaplayan 140 kişiden biri olduğunuz için Gitti Gidiyor’dan 50 TL hediye çeki kazandınız. Size özel hediye çeki kodunuz:bu neydi bilen var mı?hediye çeki kodunu da yazsana bi belki tanırım nerden olduğnu
Merhaba, Aralık ayında BrandMail vasıtasıyla gerçekleştirdiğimiz anket çalışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz. Anketimizi ilk cevaplayan 140 kişiden biri olduğunuz için Gitti Gidiyor’dan 50 TL hediye çeki kazandınız. Size özel hediye çeki kodunuz:bu neydi bilen var mı?
kedi maması geldi şimdi,mng kargoyla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkedi maması geldi şimdi,mng kargoylatelefonla aramışlar mıydı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkedi maması geldi şimdi,mng kargoylaForm mu doldurdunuz sadece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinu2 yi nestleye sikayet ettim bir gunde mng yle ipad i gonderdiler,nestle ile ilgili 2 genel olarak6 kez u2 firmasini hediye veren markaya sikayet ettim boyle yapinca 1-2 gunde urun geliyor,bizde ipad kazansak bizede getirmeseler bizde şikayet ederdik
u2 yi nestleye sikayet ettim bir gunde mng yle ipad i gonderdiler,nestle ile ilgili 2 genel olarak6 kez u2 firmasini hediye veren markaya sikayet ettim boyle yapinca 1-2 gunde urun geliyor,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkedi maması geldi şimdi,mng kargoylaForm mu doldurdunuz sadeceevet