0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana en sonunda p&g nin teşekkürler anne uygulamasından pantane şampuan+saç kremi geldi nerdeyse 2. anneler günü gelcek anca gönderdiler göya kurye gelmiş bulamamışmış onun için tekrar gönderim yapıyorlarmış falan fıstık.. hala şampuanı gelmeyen varsa faceden mesaj atsın anca bi zahmet o zaman gönderiyorlar..Benim buradan şampuanlarımın hepsi gelmişti.Doğal sentez olarak.Şimdide Büyük boy olarak bir kez daha geldi.İlk uygulamada hemen gelmemişti.Mesaj atmıştım.Sonra geldiler.Bunlar gelmedi zannedip bir daha göndermişler
bana en sonunda p&g nin teşekkürler anne uygulamasından pantane şampuan+saç kremi geldi nerdeyse 2. anneler günü gelcek anca gönderdiler göya kurye gelmiş bulamamışmış onun için tekrar gönderim yapıyorlarmış falan fıstık.. hala şampuanı gelmeyen varsa faceden mesaj atsın anca bi zahmet o zaman gönderiyorlar..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineylul ayında omodan kazanıp hedıyesı gelen varmı yok daha gelmedi mesajla sormustum ama cevap vermediler.
eylul ayında omodan kazanıp hedıyesı gelen varmı
next level ankara twitter sayfasindan Sony Playstation 3 kazandim
Çamlıca 2. hafta gelen var mı?
dün kanz dan kart geldi eşim adına.bi yarışması vardı hem eşim hem kendi adıma katılmıştım.sadece eşime gelmiş ama.bie anlamadım sonuçlarıda göremedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün kanz dan kart geldi eşim adına.bi yarışması vardı hem eşim hem kendi adıma katılmıştım.sadece eşime gelmiş ama.bie anlamadım sonuçlarıda göremedim bugün banada gelmiş kartta para yüklümü kullandınız mı acaba ? boş kartmı göndermişler yoksa