0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kız isimyok esra benım hedıyeyı de gonderdı kadınlar ne ıster...ahanda fotosu...ımageshack.us dan yapıyorum cunku tınypıc gene calısmıyorbu arada lutfen her Kubra Kaya ısmını ben sanmayınız...cok cıddıyım ben degılım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız isimyok esra benım hedıyeyı de gonderdı kadınlar ne ıster...ahanda fotosu...ımageshack.us dan yapıyorum cunku tınypıc gene calısmıyorbu arada lutfen her Kubra Kaya ısmını ben sanmayınız...cok cıddıyım ben degılım canım bana geçen hafta gelmişti hatta bende buraya yazdımkübra baskılarımız işe yaradı gönderdiler diye ama sana az yollamışlar sanki. bendeki domestos büyüktü,bbulaşık detejanı aynıydı küçük cif spreyden 2 tane vardı, 2 küçük domestos sprey vardı bide 6 tane yüzey temzileyicibu arada kırmızı ojeli ayak başparmağında kenardan poz vermiş
bana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh Geç mi kaldım abi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana abi diyene hediyeler gönderiyorum ayık olun huehuehueh Geç mi kaldım abi hediyelerimiz bitti maalesef