0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmıBana da davet maili geldi ama benim money kartım yok. Facebook'tan yazdım ama cevap yok henüz. Money kart olmadan katılamazmıyım?Ben tavsiye meleğine geçenlerde üye oldum..bugün mailime Dimes kampanya daveti gelmiş money migros indirim kartı vardı onun numarasını girdim.facede yazmışlar 10güne kadar bidaha duyuru yapılacakmış.ya nasıl üye oluyorsunuzz bana da anlatırmısınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmıBana da davet maili geldi ama benim money kartım yok. Facebook'tan yazdım ama cevap yok henüz. Money kart olmadan katılamazmıyım?
arkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmı
tavsiye kanalından money kartına yüklenen var mı?