0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yurtiçi kargodan aradılar eczacıbaşından kargo gelmiş ama gelip sizin almanız gerek diyorlar ne gelmiş olabilir adrese teslim değil mi bu (gidip almam mümkün değil gitmem için 5 lira yol parası vermem lazım birde değecek birşey değilse diye düşünüyorum)8x4 olabilir
Arkadaşlar yurtiçi kargodan aradılar eczacıbaşından kargo gelmiş ama gelip sizin almanız gerek diyorlar ne gelmiş olabilir adrese teslim değil mi bu (gidip almam mümkün değil gitmem için 5 lira yol parası vermem lazım birde değecek birşey değilse diye düşünüyorum)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yurtiçi kargodan aradılar eczacıbaşından kargo gelmiş ama gelip sizin almanız gerek diyorlar ne gelmiş olabilir adrese teslim değil mi bu (gidip almam mümkün değil gitmem için 5 lira yol parası vermem lazım birde değecek birşey değilse diye düşünüyorum)8x4 olabiliryok o daha önce gelmişti deliricem ya tekrar aradım eczacıbaşından bir evrak geldi dediler. Biz getiremeyiz siz almalısınız dediler pöff ne bu ya devlet sırrımı önemli bi çekiliş filan yaptı mı eczacıbaşı ya ne olabilir
Dolucadan kazandığım plaj çantası ve havlusu UPS kargo ile ..Nivea deodorantlarımdan 2 tanesi zip ile geldi bi tane daha nivea bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar yurtiçi kargodan aradılar eczacıbaşından kargo gelmiş ama gelip sizin almanız gerek diyorlar ne gelmiş olabilir adrese teslim değil mi bu (gidip almam mümkün değil gitmem için 5 lira yol parası vermem lazım birde değecek birşey değilse diye düşünüyorum)8x4 olabiliryok o daha önce gelmişti deliricem ya tekrar aradım eczacıbaşından bir evrak geldi dediler. Biz getiremeyiz siz almalısınız dediler pöff ne bu ya devlet sırrımı önemli bi çekiliş filan yaptı mı eczacıbaşı ya ne olabilir 100. yaş şerefine nıvea dergi ve güççücük bir krem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDolucadan kazandığım plaj çantası ve havlusu UPS kargo ile ..Nivea deodorantlarımdan 2 tanesi zip ile geldi bi tane daha nivea bekliyorum mail gelmişmiydi size bide ilk kazananlardanmısınız