0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
trabzondan gelen varmı benim o .smila geldimi sana
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu ulker akılsız...hatta baska bısey...dıyemıyorum banlanırım fılan...gene bana metro geldı...ya kesın adresı yanlıs alıyorlar ya da mahalle muhtarına hak verıyorum bır kac tane babamın adından var...yıne aradım gerı gondercem...sımdı teyzem aradı metro geldı yıyımmı dıyor of ne güldüm ya teyzene yiyin gari deseydin teyzeye
bu ulker akılsız...hatta baska bısey...dıyemıyorum banlanırım fılan...gene bana metro geldı...ya kesın adresı yanlıs alıyorlar ya da mahalle muhtarına hak verıyorum bır kac tane babamın adından var...yıne aradım gerı gondercem...sımdı teyzem aradı metro geldı yıyımmı dıyor
3 kutu duru duş jeli geldi arasla,kutuları tek tek kontrol edip kargocuyu gönderdim,bizim bölgenin aras kargosu hiç güvenilir değil.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 kutu duru duş jeli geldi arasla,kutuları tek tek kontrol edip kargocuyu gönderdim,bizim bölgenin aras kargosu hiç güvenilir değil.sızı aramıslarmıyıdı meuterı hızmetlerınden dus jelı ıcınson 2 hafta kazandım ama benıarayan kımse yok aranıyor dıyolar
flormardan hedıyesı gelen oldumu?teknosa aşk ıcın teknolojı hedıyelerı ne zaman alınıyor?bugun benımosu gelen oldumu?gene cok soru sordum .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3 kutu duru duş jeli geldi arasla,kutuları tek tek kontrol edip kargocuyu gönderdim,bizim bölgenin aras kargosu hiç güvenilir değil.sızı aramıslarmıyıdı meuterı hızmetlerınden dus jelı ıcınson 2 hafta kazandım ama benıarayan kımse yok aranıyor dıyolar re attınızmı mailinizden?telefonla ulaşamadıklarımıza hediye göndermiyoruz diyorlarduş jellerinin üstündeki 0800 lü numarayı da arayabilirsiniz,bir şekilde isteyince yardımcıoluyorlar,duvara da yazın.