0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6 aydır çiklet dahi kazanamadım.6 ay sonra çaykur çay kutusu geldi yanlış çay bardağı yollamışlardı bende üzerine düşmemiştim:D kocaman birşey harika. portatif çay aparatı var.çıkabiliyor.yani saklama kutusu olarak kullanabilirsin çay koymak şart değil.üzerindeki çaykur yazısı çıkarma.dikkat ederek çıkartırsan o reklamda kalkıyor.kimse anlamaz çaykurdan geldiğini ooo ıyımıs benımde oyle olmustu umarım banada gonderırler hangı kargoyla geldı
6 aydır çiklet dahi kazanamadım.6 ay sonra çaykur çay kutusu geldi yanlış çay bardağı yollamışlardı bende üzerine düşmemiştim:D kocaman birşey harika. portatif çay aparatı var.çıkabiliyor.yani saklama kutusu olarak kullanabilirsin çay koymak şart değil.üzerindeki çaykur yazısı çıkarma.dikkat ederek çıkartırsan o reklamda kalkıyor.kimse anlamaz çaykurdan geldiğini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6 aydır çiklet dahi kazanamadım.6 ay sonra çaykur çay kutusu geldi yanlış çay bardağı yollamışlardı bende üzerine düşmemiştim:D kocaman birşey harika. portatif çay aparatı var.çıkabiliyor.yani saklama kutusu olarak kullanabilirsin çay koymak şart değil.üzerindeki çaykur yazısı çıkarma.dikkat ederek çıkartırsan o reklamda kalkıyor.kimse anlamaz çaykurdan geldiğini ooo ıyımıs benımde oyle olmustu umarım banada gonderırler hangı kargoyla geldı nerdesiniz ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6 aydır çiklet dahi kazanamadım.6 ay sonra çaykur çay kutusu geldi yanlış çay bardağı yollamışlardı bende üzerine düşmemiştim:D kocaman birşey harika. portatif çay aparatı var.çıkabiliyor.yani saklama kutusu olarak kullanabilirsin çay koymak şart değil.üzerindeki çaykur yazısı çıkarma.dikkat ederek çıkartırsan o reklamda kalkıyor.kimse anlamaz çaykurdan geldiğini ooo ıyımıs benımde oyle olmustu umarım banada gonderırler hangı kargoyla geldı nerdesiniz ??ben ADANA.o sivas galiba