nıveadan aradılar.. yedekteydim sıra bana gelmiş, 200 tl lik krem seti vardı ya onun için.. saat 18 e kadar kimlik fotokopiyi faxlamamı istediler ama evdeyim nerden çekicem ben faksı yaa.. yandı hakkım![]()
![]()
nıveadan aradılar.. yedekteydim sıra bana gelmiş, 200 tl lik krem seti vardı ya onun için.. saat 18 e kadar kimlik fotokopiyi faxlamamı istediler ama evdeyim nerden çekicem ben faksı yaa.. yandı hakkım![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnıveadan aradılar.. yedekteydim sıra bana gelmiş, 200 tl lik krem seti vardı ya onun için.. saat 18 e kadar kimlik fotokopiyi faxlamamı istediler ama evdeyim nerden çekicem ben faksı yaa.. yandı hakkım![]()
![]()
canım fotoğrafını çekip göndersem olurmu diye sor belki kabul ederler benimkini pınar kabul etmişti öyle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnıveadan aradılar.. yedekteydim sıra bana gelmiş, 200 tl lik krem seti vardı ya onun için.. saat 18 e kadar kimlik fotokopiyi faxlamamı istediler ama evdeyim nerden çekicem ben faksı yaa.. yandı hakkım![]()
![]()
canım yok mu yakınında kırtasiye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinnıveadan aradılar.. yedekteydim sıra bana gelmiş, 200 tl lik krem seti vardı ya onun için.. saat 18 e kadar kimlik fotokopiyi faxlamamı istediler ama evdeyim nerden çekicem ben faksı yaa.. yandı hakkım![]()
![]()
canım yok mu yakınında kırtasiye
malesef yok canım.. eşim çekebilirdi aslında ama yanında kimlik fotokopim yokmuş.. eski çalıştığım işyerini aradım istifa ettiğim için dosyamı göndermişler orda da yokmuş.. resim olursa öyle denicem bakalım saol canım..