0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hobaaaaa sitede düğün var müzik son ses ahhahaahahahaha
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindagi'den 100 tl'lik hediye çekim geldii başka kargo gelmedi ya bide bingomingodan kazanmıştım bişey aradılar geri gitmiş kargomm nasıl oluyosaa biz bütün gün evdeydikk ne gelen oldu ne gidenn geri nasıl gidiyo böyle bir alıcı yok diyee tekrar gönderceklerdii hala yok canım Dagi 'den annem de kazadı hediye çekini adrese mi yolluyorlar acaba?
dagi'den 100 tl'lik hediye çekim geldii başka kargo gelmedi ya bide bingomingodan kazanmıştım bişey aradılar geri gitmiş kargomm nasıl oluyosaa biz bütün gün evdeydikk ne gelen oldu ne gidenn geri nasıl gidiyo böyle bir alıcı yok diyee tekrar gönderceklerdii hala yok
Ben fruttare aldım hiç beğenmedim malesef
budada olan bi arkadaşa gel fake açalım dedim yok dedi seni sevdim gerçeği açıklıcam dedim ben ozan aygünüm dedim daha ses gelmedi dilini yuttu heraldee bi daha şaka yapmıcam yavvv
McDonald's'tan dönüyorum şimdi. 'yakala.co' kodlarını verirken adam "siz de yine almışınız kodları" dedi elimde 6 tane yakala.com, bi tane mcroyal, bi tane de mcflurry var. Bi daha gidemem sanırım oraya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMcDonald's'tan dönüyorum şimdi. 'yakala.co' kodlarını verirken adam "siz de yine almışınız kodları" dedi elimde 6 tane yakala.com, bi tane mcroyal, bi tane de mcflurry var. Bi daha gidemem sanırım oraya sorun ettiğin şeye bak sennnnn ... onların söylediği hani bize yok mu ! bi bize ısmarlamadı derdi olsa gerek ..