0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfritoslarımı sistem kurye diye biyere göndermişler. gittim aldım zar zor buldum yerini ev gibi biyer Denizlide olanlar için tarif vereyim çünkü kendiminkilerin dışında fritoslar vardı bilmiyorum kimlerindi onlar bayram yerinde otobüs duraklarının ordaki pazaristan ile pekdemirin arasındaki caddede sol tarafta özer işhanının 3. katında zaten merdivenden çıkın görürsünüz yazıyo ama benim 3 taneymiş 2 tanesinin kalemi yok düşmüş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizi de aradılar 2 gün önce,çok fazla paket var getirmekte zorlanacağız dediler iyi dedik gittik aldık aynı gün.Kolinin içine koymuşlar ayrı bir köşede,bunlar sizinkiler dediler.Epeyce vardı bize gelen ama listedeki sayı ile paket sayısı birbirini tutmadı.Saymasaydık kalacaktı diğerleri ve paketlerin çok az bir kısmından kalem çıktı.Oradaki insanlara hiç güvenmiyorum ben daha önce de olay kremlerimden baya bir gelmeyen olmuştu.Üzerine fazla düşmemiştim ama bundan sonra tek tek gidip kontrol edicem.Nasıl olsa bunlara bol bol bedava geliyor diye kendilerine de ayırıyorlar gibi geliyor günahları boynuna...
fritoslarımı sistem kurye diye biyere göndermişler. gittim aldım zar zor buldum yerini ev gibi biyer Denizlide olanlar için tarif vereyim çünkü kendiminkilerin dışında fritoslar vardı bilmiyorum kimlerindi onlar bayram yerinde otobüs duraklarının ordaki pazaristan ile pekdemirin arasındaki caddede sol tarafta özer işhanının 3. katında zaten merdivenden çıkın görürsünüz yazıyo ama benim 3 taneymiş 2 tanesinin kalemi yok düşmüş Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bugün dalışımı gerçekleştirdim arkadaşlar kazanmam da emeği geçen anvil ve smile'a çok teşekkür ediyorumbunlar da çekildiğim bir kaç fotograf bir ara şu balıkla başbaşa geldik de çok korktum suda rahat hareket de edilmiyor az daha kafa kafaya geliyorduk yada benim kafa onun agzında olacaktı,sanırım karnı toktu da bana yol verdi bu kadın da gizli hayranımdı galiba bana destek olmaya çalışmış