0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avondan krem geldi 15 ml arkadaşlar hani şu 1000 kişiye verilecektiye ondan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintavsiye kanalından money kartına yüklenen var mı?bana yüklenmemiş
tavsiye kanalından money kartına yüklenen var mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintavsiye kanalından money kartına yüklenen var mı?bana yüklenmemişnasıl anladınız
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmıBana da davet maili geldi ama benim money kartım yok. Facebook'tan yazdım ama cevap yok henüz. Money kart olmadan katılamazmıyım?evet money kart gerekli diyor, benim eski tarihli bir moneyim vardı onuda kabul ederler umarım sizde bir yakınınızınki ile katılmayı deneyin derim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmıBana da davet maili geldi ama benim money kartım yok. Facebook'tan yazdım ama cevap yok henüz. Money kart olmadan katılamazmıyım?
arkadaşlar mailime tavsiye kanalı kampanyası olan dimes gelmiş fakat money karta tanımladılar ürün tek çeşitmi ne zaman alabilirim acaba alan varmı
avon geldi.. kilerden dimes paketi kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinavon geldi.. kilerden dimes paketi kazandımben de yolladım çözümümü az önce. bi tek kader kelimesini salladım "çek" olarak bilmiyorum çünkü tebrikler bu arada.