0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Etee Lauder'den Modern Muse parfümüm geldi. Mng Kargo
Ben beğendim kokusunu hafif bir kokusu var + 50 ml
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen beğendim kokusunu hafif bir kokusu var + 50 mlYves Rocher Evidence almayı düşünüyorum. Bu koku hakkında fikriniz var mı? Kelebek günleri oluyormuş ayın son günleri. İndirime girer inşallah. 100 lira vermek istemiyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen beğendim kokusunu hafif bir kokusu var + 50 mlYves Rocher Evidence almayı düşünüyorum. Bu koku hakkında fikriniz var mı? Kelebek günleri oluyormuş ayın son günleri. İndirime girer inşallah. 100 lira vermek istemiyorum Aslına bakarsanız parfüm olayı tam bir kafa karışıklığı son dönemde o kadar çok yeni parfüm çıktı ki bende çok kararsız kaldım.Ancak beklemekte yarar var.Fiyatlar düşecektir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen beğendim kokusunu hafif bir kokusu var + 50 mlYves Rocher Evidence almayı düşünüyorum. Bu koku hakkında fikriniz var mı? Kelebek günleri oluyormuş ayın son günleri. İndirime girer inşallah. 100 lira vermek istemiyorum Aslına bakarsanız parfüm olayı tam bir kafa karışıklığı son dönemde o kadar çok yeni parfüm çıktı ki bende çok kararsız kaldım.Ancak beklemekte yarar var.Fiyatlar düşecektir.Yves Rocher'den kart cıkarın ve dogumgunu zamanlarınızda alın... gule gule kullan Elvan...Metro Kargo nedır yahu