0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBugün bol bol yürüyüş kazandım metrobüs arızalanmış yine dünkü kötü sonuçlardan sonra metrobüs arızalanınca sabah sabah işe gitmek için okmeydanından mecidiyeköye koca otoyolu yürüyerek geçtim, kabus bir de katmerli oldu benim için limangodan aldığım yeni ayakkabılarımı ilk defa giyeyim dedim onlarda topuktan vurunca ayakkabıları da elime alıp yolu bitirdim bu hafta halen kötü geçiyor nedense Emrah'ı profilinizden kaldırın Selçuk Bey, olumsuz etkiliyor sizi bence
Bugün bol bol yürüyüş kazandım metrobüs arızalanmış yine dünkü kötü sonuçlardan sonra metrobüs arızalanınca sabah sabah işe gitmek için okmeydanından mecidiyeköye koca otoyolu yürüyerek geçtim, kabus bir de katmerli oldu benim için limangodan aldığım yeni ayakkabılarımı ilk defa giyeyim dedim onlarda topuktan vurunca ayakkabıları da elime alıp yolu bitirdim bu hafta halen kötü geçiyor nedense
Denedim Biliyorum dan koleston köpük saç boyası geldi.Ayrıca akbank hayal kampanyasından ı pod suffle kazandığıma dair belge geldi. :)Ben unutmuştum bile bunları
hangi yarışmaydı adige?
şimdi aradılar samsung dan migro dalga fırın kazanmışımmmm