0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhürriyet aileden aradılar nivea plaj seti kazanmışım hatırlayamadım bu yarışmayı ama sürpriz oldu Benide aradılar şimdi 4M el izi kazanmışım.
hürriyet aileden aradılar nivea plaj seti kazanmışım hatırlayamadım bu yarışmayı ama sürpriz oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhürriyet aileden aradılar nivea plaj seti kazanmışım hatırlayamadım bu yarışmayı ama sürpriz oldu Benide aradılar şimdi 4M el izi kazanmışım.babalar günü yarışmasıydı form doldurmuştuk Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda
Bana şimdi bir çanta geldi okul çantası kardeşimin adına.İçinde kalem kutusu,bel çantası,kalem,silgi,kalemtraş,oyuncak ahtapot falan var hiç beklemiyoduk çok şirin Bir yarışma vardı denizleri kirletmemekle ilgili sorulara cevap vermiştik.Ordan geldi sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana şimdi bir çanta geldi okul çantası kardeşimin adına.İçinde kalem kutusu,bel çantası,kalem,silgi,kalemtraş,oyuncak ahtapot falan var hiç beklemiyoduk çok şirin Bir yarışma vardı denizleri kirletmemekle ilgili sorulara cevap vermiştik.Ordan geldi sanırım bana da geldi şimdi..çok güzel..