0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbloğun birinden kozmetik malzemeleri kazanmışım. millet cep telefonundan internete bedava nasıl giriyor benimkide girermi diye denedim 4000 lerdeydi kontürüm - 6000 kaldı birhada bu kadar meraklı olmayacağım sadece faceye giriliyo ücretsiz.. telefonunuzun ana sayfasını zero.facobook.com diye ayarlamanız gerekiyor..
bloğun birinden kozmetik malzemeleri kazanmışım. millet cep telefonundan internete bedava nasıl giriyor benimkide girermi diye denedim 4000 lerdeydi kontürüm - 6000 kaldı birhada bu kadar meraklı olmayacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbloğun birinden kozmetik malzemeleri kazanmışım. millet cep telefonundan internete bedava nasıl giriyor benimkide girermi diye denedim 4000 lerdeydi kontürüm - 6000 kaldı birhada bu kadar meraklı olmayacağım sadece faceye giriliyo ücretsiz.. telefonunuzun ana sayfasını zero.facobook.com diye ayarlamanız gerekiyor..4000 ledeki köntör nasıl 6000 lere çıkıyor anlamadım azalması gerekmezmi ki:)
elidor hızlı olan kazansın kazanan varmı arkadaşım kazanmış gelmemişte henüz benim adresimi verdi
ajdar sos geldi çikitaaa sooos sooos sooos
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinajdar sos geldi çikitaaa sooos sooos sooos uf bana daha gelmedi