0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti. hahahah çok güldüm, ne alıp veremediği vardı tavayla yemek yapmış çocuk buda neki bütün gelen kıyafetleri giyerler çantaları takıp dolaşırlar kitapları akıllarınca okurlar (2 çeyrek yaşındalar ) bardak ve tabakta gelmişti dün çay ve pasta koymadan tabağa rahat etmediler çizgi film izlerken kargodan ne gelmişse önlerindeki sehpaya koyup öyle izlerler asla dokundurmazlar uyurken kapı çalsa bile uykudan fırlayıp kapıya koşup kargo poşetini sevinerek alıp koşarlar içeriye en büyük hobimiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti. hahahah çok güldüm, ne alıp veremediği vardı tavayla
daybuydan aldıklarım geldi. tava almıştım teflon rahmetli oldu ben paketleri toplayıp cam eşyaları diğer oğlumdan kaçırmakla meşgulken diğer oğlum almış tavayı koltuğun arkasına geçip bir güzel kaşıkla çizmiş. pekte güzelmiş tava içim gitti.
hepinizin çocugu şımarık işte kabul edin zhuahuahhua
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepinizin çocugu şımarık işte kabul edin zhuahuahhua sende bu forumun şımarık çocuğusun.. hadi calc ı dövelim hepimiz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsabah aras kargoyla duru duş şampuanları geldikacıncı hafta kazanmıstınız
sabah aras kargoyla duru duş şampuanları geldi