0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bi paketten bunlar cıktı deme afiyet olsun kuusuum tam zamanında geldiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugun gidiyorum ya tam zamanında gelmiş etiform da bugün gittiğini bloğundan öğrendim oraya yorum yazamıyorum bari buraya yazayım oje uygulamalarını hayranlıkla izliyorum mavi üzerine çiçekler harika ,kiraz deseninede bayılmıştım.
ben bugun gidiyorum ya tam zamanında gelmiş etiform da
afiyet olsun ebrucugum valla simdi bunu kacirdigima uzuldum rejim yapmasam da be o biscuvilere bayiliyorum tereyag balla diyet biskuvi yerim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugun gidiyorum ya tam zamanında gelmiş etiform da bugün gittiğini bloğundan öğrendim oraya yorum yazamıyorum bari buraya yazayım oje uygulamalarını hayranlıkla izliyorum mavi üzerine çiçekler harika ,kiraz deseninede bayılmıştım. aaa tşk ederim ama neden yorum yazamıyorsun
biride maggi olabilir kuzum benmde gelsinnnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugun gidiyorum ya tam zamanında gelmiş etiform da bugün gittiğini bloğundan öğrendim oraya yorum yazamıyorum bari buraya yazayım oje uygulamalarını hayranlıkla izliyorum mavi üzerine çiçekler harika ,kiraz deseninede bayılmıştım. aaa tşk ederim ama neden yorum yazamıyorsun google readerden izleyebiliyorum bloğları onun için maalesef yorum yazamıyorum ama uygulamarın gerçekten çok güzel seni sesizce izleyen biri var onu bil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiride maggi olabilir kuzum benmde gelsinnnnn aaa evet inşallah biri de odurrr