0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Master Card E-Fest uygulamasından benim gibi kimlerin hediyesi gelmedi? Şikayet.com a yazmayı düşünüyorum.Çünkü olumlu yada olumsuz cevap vermiyorlar artık.benimkide gelmedi hiç cevap vermedilerde yazıncaArtık şikayet.com a yazmak gerekli ben yazıcam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Master Card E-Fest uygulamasından benim gibi kimlerin hediyesi gelmedi? Şikayet.com a yazmayı düşünüyorum.Çünkü olumlu yada olumsuz cevap vermiyorlar artık.benimkide gelmedi hiç cevap vermedilerde yazınca
Arkadaşlar Master Card E-Fest uygulamasından benim gibi kimlerin hediyesi gelmedi? Şikayet.com a yazmayı düşünüyorum.Çünkü olumlu yada olumsuz cevap vermiyorlar artık.
ülker lavivadan paketim geldi lorealden mesaj gelmiş ne gelecek bilgisi olan var mı??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinülker lavivadan paketim geldi lorealden mesaj gelmiş ne gelecek bilgisi olan var mı??benide azönce kargo aradı lorealden dosya var ama adres belirtilmemiş dedi,dosya olduğuna göre mucizevi yağ sanırım,numune..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinülker lavivadan paketim geldi lorealden mesaj gelmiş ne gelecek bilgisi olan var mı??benide azönce kargo aradı lorealden dosya var ama adres belirtilmemiş dedi,dosya olduğuna göre mucizevi yağ sanırım,numune..Aras kargomu,benide aradı dosyanız var dedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinülker lavivadan paketim geldi lorealden mesaj gelmiş ne gelecek bilgisi olan var mı??benide azönce kargo aradı lorealden dosya var ama adres belirtilmemiş dedi,dosya olduğuna göre mucizevi yağ sanırım,numune..Aras kargomu,benide aradı dosyanız var dedievet..adres niye vermemişlerse..sadece numuneyse gitmicem almaya