0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bedava cosmopolitan dergi üyeliğim vardı. İçinden 3 tane numune çıktı. Doğadan çay, arko nem el kremi , head&shoulders sampuan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBedava cosmopolitan dergi üyeliğim vardı. İçinden 3 tane numune çıktı. Doğadan çay, arko nem el kremi , head&shoulders sampuanbanada geldi cosmopolitan ama numune falan yoktu. kötü bir masa takvimi vardı. onuda geri dönüşüme gönderdim bile.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBedava cosmopolitan dergi üyeliğim vardı. İçinden 3 tane numune çıktı. Doğadan çay, arko nem el kremi , head&shoulders sampuanbanada geldi cosmopolitan ama numune falan yoktu. kötü bir masa takvimi vardı. onuda geri dönüşüme gönderdim bile.. Masa takvimide evet. Numuneler sayfalardadergiye bakmamıştım şimdi gördüm
mng ile şampuan geldi.Birde ipad kazandım sanırsam
Natulika instagramdan kazandığım ürün gelirken, eşim işini kaybetti sayılır, daha doğrusu 3'te bir maaşa düştü:( kötü bir gündü, birde hamileler stres yapmamalı üzülmemeli denir , nerde...