0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyısıgım ve Ebru cok tesekkurler...Ebrucum ınsallah cok daha guzelını sen kazanırsın...Armagan yaw sen de setlerını eklesene...kazandıklarını vs not:her an yardım eden Gızemlıme de cokkk tesekkurler...alıstı artık bana biz sizin gibi kazanamıoruzki hanfendi ekleyelm sacmalama Armagan benım ekledıklerıme bak haaa cop posetlerım gelsın onları da eklıcem...boyuta bakmıyoruz kı...en ufak seylerı bıle ekledıgım oldu benım...ayrıca bende bakarsan I pad fılan kazanmadım ama resım eklıyorum...sevıyorum cunku eklemeyı...takılıyorum ya kızma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyısıgım ve Ebru cok tesekkurler...Ebrucum ınsallah cok daha guzelını sen kazanırsın...Armagan yaw sen de setlerını eklesene...kazandıklarını vs not:her an yardım eden Gızemlıme de cokkk tesekkurler...alıstı artık bana biz sizin gibi kazanamıoruzki hanfendi ekleyelm sacmalama Armagan benım ekledıklerıme bak haaa cop posetlerım gelsın onları da eklıcem...boyuta bakmıyoruz kı...en ufak seylerı bıle ekledıgım oldu benım...ayrıca bende bakarsan I pad fılan kazanmadım ama resım eklıyorum...sevıyorum cunku eklemeyı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAyısıgım ve Ebru cok tesekkurler...Ebrucum ınsallah cok daha guzelını sen kazanırsın...Armagan yaw sen de setlerını eklesene...kazandıklarını vs not:her an yardım eden Gızemlıme de cokkk tesekkurler...alıstı artık bana biz sizin gibi kazanamıoruzki hanfendi ekleyelm
Ayısıgım ve Ebru cok tesekkurler...Ebrucum ınsallah cok daha guzelını sen kazanırsın...Armagan yaw sen de setlerını eklesene...kazandıklarını vs not:her an yardım eden Gızemlıme de cokkk tesekkurler...alıstı artık bana
EC1 kozmetikten parfüm setim ve bebak acıbadem sütüm geldi, birde 3 tane minidamla bebek badilerim geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintheramed setim geldi tebrikler , hangi kargoyla geldi acaba ben de bekliyorum da ?
theramed setim geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEC1 kozmetikten parfüm setim ve bebak acıbadem sütüm geldi, birde 3 tane minidamla bebek badilerim geldieci de kazananlar listesinde kaçıncı sıradaydınız acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintheramed setim geldi tebrikler , hangi kargoyla geldi acaba ben de bekliyorum da ?yurtiçi