beni aras kargodan aradılar kagom yanlıs yere gıtmıs. ne gelecek arasla bilen var mı. bu aralar bişey kazanamaım ama daybuydaydan fi tarıhınde sipariş vermiştim kesin odur
hıc anlamadıgım halde Metro geldı...hocalarda yasadık fılan dedı...neyse duvarlarına yazdım yanlıs paketse ıstemem...gerı gonderırım...zor kaptım ellerınden hocaların albenı cantasını yırtmıslardı
beni aras kargodan aradılar kagom yanlıs yere gıtmıs. ne gelecek arasla bilen var mı. bu aralar bişey kazanamaım ama daybuydaydan fi tarıhınde sipariş vermiştim kesin odur
cornettonun battaniyesi arasla geliyor kazandıysanız o olabilir
hıc anlamadıgım halde Metro geldı...hocalarda yasadık fılan dedı...neyse duvarlarına yazdım yanlıs paketse ıstemem...gerı gonderırım...zor kaptım ellerınden hocaların albenı cantasını yırtmıslardı 
Aynen banada geldi 2 tane metro kazanmıştım çekilişle her hafta 100 kişiye veriyorlardı ya ordan
2 tane gelmişti sonradan 2 tane daha gelmiş aynı isimlere
anlam veremedim bende
albeni bekliyorum gelmedi daha
annem çikolata geldi diyince al demiştim albenidir diye ama metroymuş
benimde babama metro kazanmadığı halde metro paketleri geldi.hEMDE İSMİNE.sADECE BİR ÖNCEKİ KAMPANYADA 2 KUTU KAZANMIŞTI.Onlarda gelmişti.İçine sinmedi.Ben duavarlarına yazmadım ama öğrencilerime verdim.Metroda bir karışıklık var.
yok cocuklara daha yenı cıkolata aldım onlara vermeyeyım de gerı alırlarsa alsınlar...ulkerın numarası vardı ama acan yok yenıden arayacagım...mavılım ın dedıgı gıbı metro da cıddı sorun var bence...baskalarının kutuları bızlere fılan gelıyor...neyse gerı almazlarsa da burda ogrencı yurduna bırakırım bızım dershanedekı veletler cok yıyor yeter
ben metrolardan birini çocuklara dağıtmıştım bayramda
ödüllendirildik heralde
evet daybuyday arasla geliyoo o olabilir
fırat plastik kravat ve kol düğmeleri...babam çok begencek...:=)
Tahmin ettiğimden daha güzelmiş....güle güle kullanın