0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yüklerken boyut seçebiliyorsun kübracım.eğer dediğim gibi tinypic den yüklediysen;Resize kısmından foruma en uygun olan Message Board (640*480) seçeneğini işaretle.olacak olacak
adres var ama florya istanbul yazmış sizin adres okunmuyor kübra hnm bir fotograf daha isterim
kardelen2220 ; resmin hemen altında çubuk var sağa doğru sürükle..resmin boyutu forum kodlarına göre çok büyük ..hayırlı uğurlu olsun bu arada...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadres var ama florya istanbul yazmış sizin adres okunmuyor kübra hnm bir fotograf daha isterim o gonderenin adresi sozten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yüklerken boyut seçebiliyorsun kübracım.eğer dediğim gibi tinypic den yüklediysen;Resize kısmından foruma en uygun olan Message Board (640*480) seçeneğini işaretle.olacak olacak alıntı yaparsan yada resim URL'sini sağ tık kopyala dersen ; resmi uzantısını görürsün Gizemli.Tinypic kullanmış Kübra...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadres var ama florya istanbul yazmış sizin adres okunmuyor kübra hnm bir fotograf daha isterim o gonderenin adresi sozten anladım zaten alıcı adresli yeni bir foto daha istiyorum yazdım ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardelen2220 ; resmin hemen altında çubuk var sağa doğru sürükle..resmin boyutu forum kodlarına göre çok büyük ..hayırlı uğurlu olsun bu arada... varya her işim komik...kuzenımın bezi çıkmıs arada cocuk bezi Selcuk Bey o vavanın adresı benım adresım bellı hep dıyorum Umıtkoy/Ankara...amaaaa Umıtkoy de neresı