0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaat geldi kargocu diyo sana bayadır bişi gelmiyodu diye Benim kargocular artık kimlik istemiyo ismimi söylüyolar al seni tanıyoruz diyolar
saat geldi kargocu diyo sana bayadır bişi gelmiyodu diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdide pastavillalarım geldi ve saat geldi evde yer kalmadı afiyet olsun güle güle kullan yer kalmadıysa ben alabilirim fazlalık yapanları sorun olmaz 2 saattir arabayla oynuyorum ama çok büyük oyuncaklar ya scoter ve langırtı elden çıakrmayı düşünüyorum bakalım abime yolliyimde yer açılsın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşimdide pastavillalarım geldi ve saat geldi evde yer kalmadı afiyet olsun güle güle kullan yer kalmadıysa ben alabilirim fazlalık yapanları sorun olmaz
şimdide pastavillalarım geldi ve saat geldi evde yer kalmadı
gelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingelse bile bayrama kadar oynayamıcam hiç biriyle onun için çok merak etmiyorum bayram gelsin biran önce.ben oynadım 2 saattir oynuyorum hevesimi aldım
bana da gelmiyo hiç trenyol :/
benimde duvar saatim geldi anneme vereyim baride kullansın