0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dr. oetker den nihayet kettle...1 beklerken 2 tane geldi,arçelik k-3310 bu kampanya zordu ama nispeten zararsız atlattım,dağıtıcı ceva dağıtım diye zayıf bir firma.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindr. oetker den nihayet kettle...1 beklerken 2 tane geldi,arçelik k-3310 bu kampanya zordu ama nispeten zararsız atlattım,dağıtıcı ceva dağıtım diye zayıf bir firma.gule gule kullaninsukretmek lazim ben 15 katilim yaptim birsey cikmadimigros gural porselen sonucunu biliyor musunuz? hani 15 tl ve katlari dove, yumos, cif urunleri kampanyasiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindr. oetker den nihayet kettle...1 beklerken 2 tane geldi,arçelik k-3310 bu kampanya zordu ama nispeten zararsız atlattım,dağıtıcı ceva dağıtım diye zayıf bir firma.gule gule kullaninsukretmek lazim ben 15 katilim yaptim birsey cikmadimigros gural porselen sonucunu biliyor musunuz? hani 15 tl ve katlari dove, yumos, cif urunleri kampanyasiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuna da ne umutlarla katilmistimhos 22bin kusur katilmda cok olmus
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindr. oetker den nihayet kettle...1 beklerken 2 tane geldi,arçelik k-3310 bu kampanya zordu ama nispeten zararsız atlattım,dağıtıcı ceva dağıtım diye zayıf bir firma.gule gule kullaninsukretmek lazim ben 15 katilim yaptim birsey cikmadimigros gural porselen sonucunu biliyor musunuz? hani 15 tl ve katlari dove, yumos, cif urunleri kampanyasiLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbuna da ne umutlarla katilmistimhos 22bin kusur katilmda cok olmus migros çeklişlerinde hediye sayısı,kampanya süresi önemli satışı ağır ürünlerde katılım süresinin önemi yok yine migrosta çekiliş listelerine dahil olup olmama sorunu var,ben bu üstteki çekilişe katılmadım...sonuç düşündüğüm gibi çıktı.