0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok teşekkur ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurt içi kargonun görevlisi tc mi ezberlemiş.. şakır şakır saydı şok oldum.. üzülsemmi sevinsemmiiii bilemedim... bişey olmaz 2. aşamada yakında senden bişeyler istemeye başlar aynı kargodan üst üste geldikçe benden cilit bangden kazandığım şarjlı süpürgeyi sitedi bende kampanya devam ediyor sizde katılıverin çıkar belki dedim bi süre küstü. sonra yeniden barıştı 3. aşamadada abla bunun içinde ne var merak ettim 4. aşama bir bardak su alabilirmiyim abla 5. henüz bilmiyorum Allah sonumuzu hayreyleye
yurt içi kargonun görevlisi tc mi ezberlemiş.. şakır şakır saydı şok oldum.. üzülsemmi sevinsemmiiii bilemedim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurt içi kargonun görevlisi tc mi ezberlemiş.. şakır şakır saydı şok oldum.. üzülsemmi sevinsemmiiii bilemedim... bişey olmaz 2. aşamada yakında senden bişeyler istemeye başlar aynı kargodan üst üste geldikçe benden cilit bangden kazandığım şarjlı süpürgeyi sitedi bende kampanya devam ediyor sizde katılıverin çıkar belki dedim bi süre küstü. sonra yeniden barıştı 3. aşamadada abla bunun içinde ne var merak ettim 4. aşama bir bardak su alabilirmiyim abla 5. henüz bilmiyorum Allah sonumuzu hayreyleye çok güldümm