0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknosadan düzleştirici kazandmmm Markafoniden kazandıgım LTB tişörtüm geldiiiiii
bende teknosadan düzleştirici kazandımm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTeknosadan düzleştirici kazandmmm Markafoniden kazandıgım LTB tişörtüm geldiiiiii yaaa bna nie sölemedim teknosayı pissss tebrikler
sms geldi forma kazanmışım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsms geldi forma kazanmışım başıma neler geldi TEBRİKLER HES TEKNOLOJİDEN BİR ADET FORMA KAZANDINIZ LÜTFEN İLETİŞİM BİLGİLERİNİZİ ULAŞTIRIN. FORMANIZI ULAŞTIRALIM. böyle bir sms geldi tlf na. aradım bende forma kazandığıma dair mesaj ulaştı dedim. tamam dediler. garanti hesabınız varmış size oradan ulaştık dediler. siz kazandınız çekilişle diye. inandım bende. sonra elektrik tasarruf cihaz satıcısı olduklarını konuşmanın sonuna doğru söyledi hiç susmayan bayan. istemiyorum formada cihazda dedim. 199 tl miş. kadın çirkefleşti birden. kapattım. sonra baktım hesabıma kredi kartımdan çekilmiş tutar hemen garantiye şikayet ettim ödemeyi durdurmak için beklemekteyim. kanmayın sizde. ne lanet bir gün ya. maggide gitti bu kargaşada