0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçinden arabam geldi bide niveadan yedeklerdeydim sıra bana gelmiş bilgilerimi yolladım tebrikler kaçıncı yedektiniz, ben de yedeğimbende yedeğim ama sanmam sıra gelmez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçinden arabam geldi bide niveadan yedeklerdeydim sıra bana gelmiş bilgilerimi yolladım tebrikler kaçıncı yedektiniz, ben de yedeğim
yurtiçinden arabam geldi bide niveadan yedeklerdeydim sıra bana gelmiş bilgilerimi yolladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinunnadodan aldığım organik kilotlu çorap geldi oğullarımaay çok şirinnn ben hala alttan tayt olarak giydiriyorum artık kızıyorlar biz kız mıyız giymeyiz diye
unnadodan aldığım organik kilotlu çorap geldi oğullarıma
Tebrikler kare ama artık hedıye mp3 olms darısı basımıza olamıcaaak :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinunnadodan aldığım organik kilotlu çorap geldi oğullarımaay çok şirinnn ben hala alttan tayt olarak giydiriyorum artık kızıyorlar biz kız mıyız giymeyiz diye seninkiler yine kızmakla yetiniyorlarmış benimkiler çıkarıp atıyorlar çorap durduramıyorum onlar çıkarıp atıyor babaları bana kızıyor ben birde bazen yiğenimin pembelerini giydiriyorum 2 yaşındaki kuzularım nerden anlıyorlarsa sinir oluyorlar yarım saat içinde kurtuluyorlar
yurtiçi kargodan kazandığım 2 tane stres topu olan araba geldi oğlum bunların tekerleği bozuk diyip 5 dk da parça pincik etti