0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bgn çok mutluyum hamile olduğumu öğrendimmmmmm şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum kesin sonuç için bgn aldığım en güzel hediye bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbgn çok mutluyum hamile olduğumu öğrendimmmmmm şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum kesin sonuç için bgn aldığım en güzel hediye bu hayırlı olsun canım çok sevindim adına bende 3 aylık hamişim 2. bebişim yolda kısmetse:))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhepinize çok tşkrler arkadaşlar darısı olmayanların başına kan testimi yaptırdım 2.5 saat sonra sonucumu alıcam heyecanla sonucu bekliyorum Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin..
hepinize çok tşkrler arkadaşlar darısı olmayanların başına kan testimi yaptırdım 2.5 saat sonra sonucumu alıcam heyecanla sonucu bekliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbgn çok mutluyum hamile olduğumu öğrendimmmmmm şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum kesin sonuç için bgn aldığım en güzel hediye bu çok ama çok güzel bir haber Rabbim sağıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. yeni kampanyacı geliyor desenize Rabbim çocuk sahibi olmayı isteyen herkese nasip etsin.
çok güzel..tebrikler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbgn çok mutluyum hamile olduğumu öğrendimmmmmm şimdi kan testi yaptırmaya gidiyorum kesin sonuç için bgn aldığım en güzel hediye bu hayırlı olsun canım çok sevindim adına bende 3 aylık hamişim 2. bebişim yolda kısmetse:))forum kreş olma yolunda...çok guzel ya gercekten harıkasınız dostlar tebrık ederım