0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMavi jeans twitter kartopu yarışmasından hediyesi geldi mi herkesin?benimki gelmedi :/benim de gelmedi henüz,istanbulda mısınız siz?İstanbul ama herşey en geç bana geliyor.; Cacharel de gelmedi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMavi jeans twitter kartopu yarışmasından hediyesi geldi mi herkesin?benimki gelmedi :/benim de gelmedi henüz,istanbulda mısınız siz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMavi jeans twitter kartopu yarışmasından hediyesi geldi mi herkesin?benimki gelmedi :/
Mavi jeans twitter kartopu yarışmasından hediyesi geldi mi herkesin?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMavi jeans twitter kartopu yarışmasından hediyesi geldi mi herkesin?benimki gelmedi :/benim de gelmedi henüz,istanbulda mısınız siz?İstanbul ama herşey en geç bana geliyor.; Cacharel de gelmedi...aynen cacharel de gelmedi daha,mavi için ups kargoya sordum adınıza kargo görünmüyor dediler. cacharel hangi kuryeyle geliyor acaba?
Parexler geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinParexler geldiayla hanım ne gelıyo bıde aynı adrese 2 tane gelıyomu acaba
cacharel gravat geldi aras kargoyla edirne
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincacharel gravat geldi aras kargoyla edirnekravat kırmızı geldi,kimse takmaz..